Ελληνικά Κελλάρια Οίνων: Χορηγεί την παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου μονοθέσιου της φοιτητικής ομάδας ARISTURTLE

H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, θα συνοδεύσει την επίσημη παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου, αγωνιστικού μονοθέσιου της φοιτητικής ομάδας ARISTURTLE, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στον Πολυχώρο WE, Γρηγορίου Λαμπράκη και Γ’ Σεπτεμβρίου.

Ο κόσμος που θα παραβρεθεί στην επίσημη παρουσίαση θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο εντυπωσιακό μονοθέσιο και μαζί με αυτό να απολαύσει τα γευστικά κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων. Συγκεκριμένα, θα δοκιμάσουν τον Λευκό Κύκνο, ένα μοσχοφίλερο με ιδιαίτερα αρώματα και λαμπερό χρώμα, και τον Μαύρο Κύκνο, με το ρουμπινί χρώμα και τα πλούσια αρώματα του Αγιωργίτικου.

Η νεοσύστατη φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Aristotle University Racing Team Electric (ARISTURTLE) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 και μετρά ήδη πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από τρεις διαγωνισμούς, σε Ιταλία, Γερμανία και Ουγγαρία, η ARISTURTLE κατάφερε να τοποθετηθεί στη 45η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 120 ομάδες και να αποκτήσει ισχύ στην παγκόσμια κατάταξη των ηλεκτροκίνητων ομάδων. Στόχος της ομάδας ARISTURTLE είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην ελληνική κοινωνία καθώς και η ενημέρωση των ανθρώπων για τα οφέλη της.


H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, συνεχής αρωγός της Έρευνας και της Καινοτομίας, και τα πολυαγαπημένα κρασιά Λευκός και Μαύρος Κύκνος, θα σας συνοδεύσουν για άλλη μία φορά σε ένα ταξίδι στον κόσμο της μηχανικής, της αριστείας και της ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ