ANT1: Η Ρίτσα Μπιζόγλη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Οι επισκέψεις στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», που στόχο έχει να προσφέρει άμεση και ουσιαστική στήριξη στο  «παιδί».

Η Ρίτσα Μπιζόγλη επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, το «Επιχειρησιακό Κέντρο» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μαρούσι. Εκεί που «χτυπά η καρδιά» του Οργανισμού, η δημοσιογράφος συνομίλησε με την Έλενα Πέτσα, Ψυχολόγο του «Επιχειρησιακού Κέντρου» και είδε από κοντά το τηλεφωνικό κέντρο όπου χτυπούν οι 3 γραμμές βοήθειας για τα παιδιά: η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά  SOS 1056», η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και η «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111». Οι Γραμμές καθώς και όλες οι δράσεις του Οργανισμού αναφορικά με την προστασία παιδιών θυμάτων, το Amber Alert Hellas κλπ. συντονίζονται από το «Επιχειρησιακό Κέντρο» του Οργανισμού στο Μαρούσι, το οποίο είναι ενεργό 24 ώρες κάθε μέρα!

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ