Πάτρα και Θεσσαλονίκη οι επόμενοι σταθμοί της Σχολής Επιχειρηματικότητας

Μετά την επιτυχημένη υλοποίησή της σε Αθήνα και Βόλο το 2017, η Σχολή Επιχειρηματικότητας συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι της και το 2018, στην Πάτρα από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου, και τη Θεσσαλονίκη, από τις 19 έως τις 23 Μαρτίου, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους, επίδοξους επιχειρηματίες των δύο πόλεων να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα!

Διοργανωτής της πρωτοβουλίας είναι η διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση ThinkYoung, η οποία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 30 Σχολές παγκοσμίως, σε πόλεις όπως το Χονγκ Κονγκ, οι Βρυξέλλες, η Μαδρίτη κ.α. Τα τελευταία τρία χρόνια, οι Σχολές διοργανώνονται και στην Ελλάδα, με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και της Coca-Cola στην Ελλάδα, η οποία σταθερά στηρίζει πρωτοβουλίες και προγράμματα που ενθαρρύνουν τη νεανική – και όχι μόνο – επιχειρηματικότητα.

Η Σχολή Επιχειρηματικότητας, ένας θεσμός που έχει εμπνεύσει και δώσει σε περισσότερους από 500 επίδοξους επιχειρηματίες στη χώρα μας, την ευκαιρία να δουν στην πράξη πώς στήνεται μια βιώσιμη επιχείρηση, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Πάτρα και δεύτερη τη Θεσσαλονίκη.

Με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες στην Πάτρα και Sharing Economy στη Θεσσαλονίκη, περίπου 100 συμμετέχοντες σε κάθε Σχολή, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα σε μία εβδομάδα, να γνωρίσουν καταξιωμένους επιχειρηματίες – μέντορες, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα τους δώσουν συμβουλές για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να μετατραπεί σε πράξη. Στη συνέχεια, οι ομάδες των συμμετεχόντων θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα μπροστά στη κριτική επιτροπή και οι τρεις ομάδες που θα αναδειχθούν νικήτριες, θα κερδίσουν έπαθλα που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του επιχειρηματικού τους πλάνου.

Οι Σχολές της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνουν το ταξίδι της Σχολής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για το 2017-2018, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλη τη χώρα, αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους του τόπου μας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Σχολή Επιχειρηματικότητας της Πάτρας ή της Θεσσαλονίκης, μπορούν να επισκεφθούν το www.entrepreneurshipschool.com και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here