Μασούτης: Έφτασε στη Σαμοθράκη με την Αποστολή

Στην ακριτική Σαμοθράκη, όπου ακόμα και σήμερα παραμένουν ανοιχτές οι πληγές που προκάλεσε η κακοκαιρία του 2017 με τις καταστροφικές πλημμύρες και οι ανάγκες των κατοίκων συνεχίζουν να είναι πάρα πολλές, έφτασε, με τη στήριξη του Λιμενικού σώματος, κλιμάκιο της Αποστολής και της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. προσφέροντας δέματα τροφίμων, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη».

Το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» για να προσφέρει ανακούφιση σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες συνεχίζεται απρόσκοπτα σε Θράκη, Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα και προσφέρει κάθε μήνα 1.040 δέματα τροφίμων σε εκατοντάδες οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Από την επίσκεψη στη Σαμοθράκη φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας στους τόπους που επλήγησαν από κάποια καταστροφή, όταν τα φώτα της επικαιρότητας δεν είναι πια στραμμένα σε αυτούς. Οι ανάγκες εξακολουθούν να υπάρχουν, για αυτό και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με την Αποστολή βρέθηκαν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και τους προσέφεραν βοήθεια με το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here