Η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans, στα Παιδικά Χωριά SOSκαθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Συνολικά και στα δύο ιδρύματα δόθηκαν περισσότερα από 3.000 τεμάχια, ενώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος CSR, έχουν διατεθεί από την εταιρία περισσότερα από 33.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, η Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ κ. Συλβή Γερογιάννη παρέδωσε στο Χατζηκυριάκειο τον καινούργιο ρουχισμό και τα υποδήματα, δείχνοντας την υποστήριξή της στο έργο του ιστορικού ιδρύματος. Η κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας ξενάγησε την ομάδα της SARKK στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, ενημέρωσε για το έργο του καθώς και τους μελλοντικούς του στόχους.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS, καινούργιος ρουχισμός και αξεσουάρ του brand καλύπτοντας βασικές ανάγκες των σπιτιών της Βάρης, του Πλαγιαρίου, της Θράκης, της Κρήτης, των Στεγών Νέων στο Π. Φάληρο και τη Θεσσαλονίκη και του Ξενώνα Βρεφών SOS. Η Συλβή Γερογιάννη μαζί με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας κ. Έλσα Σταθοπούλου, τον κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και της Στέγης Νέων Αθηνών και την κ. Σοφία Πανούση Συντονίστρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης συναντήθηκαν σε ένα από τα σπίτια του Χωριού, γνώρισαν τα παιδιά και την μητέρα και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Marketing & Communications Manager της Sarkk κ. Συλβή Γερογιάννη,δήλωσε: «Η Sarkk ΑΒΕΕ καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες  προκειμένου να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους και κυρίως παιδιά που έχουν ανάγκη. Άλλωστε, στο κέντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο άνθρωπος. Συνεχίζουμε για 6η χρονιά να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και αξεσουάρ σε φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο. Έτσι, και φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξαμε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τα Παιδικά Χωριά SOS. Αυτές οι ενέργειες μας γεμίζουν χαρά γιατί μπορούμε να προσφέρουμε με τις δικές μας δυνάμεις σε μία περίοδο δύσκολη όπου οι ανάγκες των Ιδρυμάτων είναι αυξημένες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ