Lay’s & Pepsi εκπληρώνουν τις ευχές 10 παιδιών με σοβαρές ασθένειες

Η PepsiCo, διαχρονικά και με συνέπεια, στέκεται δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η PepsiCo συνεχίζει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και την Πασχαλινή περίοδο, εκπληρώνοντας τις ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Με την ενέργεια «Πάσχα σημαίνει παρέα» οι μάρκες των Lay’s και Pepsi, την περίοδο του Πάσχα, διαθέτουν τα προϊόντα τους στα ράφια των super markets σε όλη την Ελλάδα σε μοναδικές προσφορές,  συνεισφέροντας στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή  Ελλάδος).

Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 10 Απριλίου έως και 18 Μαΐου 2019, με αγορές Lay’s και Pepsi, οι καταναλωτές βοηθούν τη PepsiCo να εκπληρώσει τις ευχές 10 παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα, οι αλυσίδες καταστημάτων που συμμετέχουν στην ενέργεια σε όλη την Ελλάδα, είναι οι :

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΑΡΙΑΔΝΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ (EX. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΚΑΤΟ), ΓΕΓΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΟΥΡΓΗΣ, ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ, ΞΕΝΟΣ, ΟΚ ΑΝΥ ΤΙΜΕ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΕΝΤΕ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΣΠΑΚ & ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί για να  αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Η πρωτοβουλία της PepsiCo “Πάσχα σημαίνει παρέα”, αποτελεί το ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, στη διαρκή της προσπάθεια να προσφέρει ελπίδα και να βρίσκεται στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ