Ίδρυμα Λασκαρίδη – Deree: Υποτροφίες σε φοιτητές Επιχειρηματικότητας

Τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων που επιθυμούν να γίνουν οι επιχειρηματίες του αύριο στηρίζει το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, δίνοντας υποτροφίες σε σπουδαστές του προπτυχιακού προγράμματος Entrepreneurship Management (Διαχείριση Επιχειρηματικότητας) του DereeThe American College of Greece.

Ήδη έχουν δοθεί 4 υποτροφίες σε νέους αλλά και υπάρχοντες φοιτητές, με στόχο να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν δεξιότητες ηγεσίας, επιχειρηματικότητας και καινοτομίας μέσα από το αντικείμενο σπουδών τους στο Deree.

Οι υποτροφίες Επιχειρηματικότητας από το Κοινωφελές Ίδρυμα A. K. Λασκαρίδη αποτελούν έναν ακόμη σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα ευκαιριών που προσφέρει το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος σε ταλαντούχους νέους, οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν σκληρά για να δημιουργήσουν ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και ένα καλύτερο συλλογικό μέλλον για την Ελλάδα.

Η συνεργασία του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη αποτελεί μέρος του Στρατηγικού Σχεδίου του Κολλεγίου «ACG 150 | Advancing the Legacy, Growing Greece», το οποίο –με ορίζοντα τα 150 χρόνια από την ίδρυσή του, το 2025– στοχεύει να αποτελέσει φορέα θετικής αλλαγής για την κοινωνία και την οικονομία μέσω της εκπαίδευσης και της γνώσης.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να στηρίζει κάποιος τα όνειρά σου – στην περίπτωσή μου να επεκτείνω και να εξελίξω την οικογενειακή μας επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων. Αυτό ακριβώς έκανε το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη. Σπουδάζω Επιχειρηματικότητα και το Ίδρυμα στηρίζει τις σπουδές μου! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;» δηλώνει η Xρυσάνθη Μότσου, πρωτοετής φοιτήτρια στο Deree, με καταγωγή από την Πάτρα, η οποία έλαβε την υποτροφία μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους της. «Όταν η γνώση συναντά την προσήλωση, το ρίσκο και την καλή διαχείριση του χρόνου, αυτό είναι Επιτυχία! Άδραξε τη μέρα, θέσε στόχους και μην ξεχνάς ποτέ όσους σε στήριξαν» σχολίασε από τη μεριά του ο Φίλιππος Πότσιος, ένας ακόμη υπότροφος και τεταρτοετής φοιτητής του προγράμματος Entrepreneurship Management στη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης του Deree, ευχαριστώντας το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Οι υποτροφίες δίνονται με κριτήριο την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων και το ακαδημαϊκό τους επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ