Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου: Με την στήριξη της Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών Unesso

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Εταιρία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών του Κέντρου Unesco για την πολύτιμη προσφορά και την υποστήριξή τους στο εκπαιδευτικό έργο του Σωματείου, αφού πρόσφατα ολοκληρώθηκε η παράδοση επτά kit ρομποτικής, τα οποία αγοράστηκαν από τα έσοδα της κοπής βασιλόπιτας που διοργάνωσαν πρόσφατα στο Porto Palace.

Η παράδοση έγινε στο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου από την Προέδρο κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Ντόρα Τακά, Εύη Δοσίου-Κωνσταντοπούλου, Μαρίνα Τσαμασιάν και Στέλλα Ντόκα.

Το πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό παρέλαβαν σε κλίμα συγκίνησης, εκ μέρους του Σωματείου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωκράτης Ουζούνογλου, ο Παιδαγωγικός Σύμβουλος Βορείου Ελλάδος κ. Γιώργος Μπασδάρης, η Συντονίστρια της Ομάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου κα Ρενάτα Τσιρλιγκάνη και η κα Λήδα Παπαδοπούλου, μέλος της Ομάδας Στήριξης.

Ακολούθησε ξενάγηση και παρουσίαση του εκπαιδευτικού έργου του Σωματείου στα μέλη της Εταιρίας Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών του Κέντρου Unesco επισημαίνοντας ότι από εδώ και μπρος τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου θα έχουν και αυτά την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ