Η ACS σταθερή σύμμαχος στην εκπλήρωση ευχών του Make-A-Wish Greece

Στηρίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία τα λιγότερα προνομιούχα παιδιά και τις οικογένειές τους, η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες έκλεισε έξι χρόνια συνεργασίας με τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που επιβράβευσε την εταιρεία στην ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ», ανάμεσα σε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές, εθελοντές και φίλους του οργανισμού.

Η συνεισφορά της ACS είναι πολύ σημαντική, καθώς μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει δωρεάν μεταφορά 14.500 αποστολών σε σχολεία και εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την υποστήριξη του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», το οποίο ενισχύει οικονομικά τον οργανισμό για την εκπλήρωση των ευχών σε παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες. Η παροχή δωρεάν μεταφορών από την ACS είναι υψίστης σημασίας για το Make-A-Wish Ελλάδος, καθώς πάνω από το 1/3 των εσόδων του προέρχεται από το χάρτινο «Αστέρι της Ευχής» που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τη χορηγία της εταιρείας, και το οποίο διατίθεται με τη συμβολική δωρεά των €2, ενώ στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή για τα παιδιά, μεταμορφώνοντάς το σε αστέρι αγάπης.

Μέσα από την παραπάνω υποστήριξη του προγράμματος υιοθεσίας ευχής του οργανισμού, η ACS έχει συνεισφέρει στην εκπλήρωση πάνω από 450 ευχών στα παιδιά-ήρωες που παλεύουν να κερδίσουν τη μάχη με τη ζωή. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ