ISS Hellas: Στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS με προληπτικές απολυμάνσεις

H ISS Facility Services Hellas, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS και εφαρμόζει προληπτικές απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις δύο προγραμμάτων της οργάνωσης, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 και την προστασία της υγείας των παιδιών και των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει σε ανακοινωσή της:

«H ομάδα της ISS Ελλάδας ανέλαβε την απολύμανση του συνόλου της εγκατάστασης του Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι που αποτελείται από κλειστά κτήρια, προαύλιους χώρους και γραφεία διοικητικού προσωπικού, ενώ ενδελεχή απολύμανση πραγματοποίησε και στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης. Μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που επιμελήθηκε η έμπειρη ομάδα της ISS, ήταν οι παιδικές χαρές, οι αποθήκες, το γήπεδο 5×5 και όλα τα σπίτια φιλοξενίας του Χωριού.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να συνεισφέρουμε στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας με μια τόσο ωραία συνεργασία. Τα παιδιά είναι το μέλλον της κοινωνίας μας. Είναι χρέος μας να φροντίζουμε να είναι πάντα ασφαλή και υγιή», επεσήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISS Ελλάδας, ενώ η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS, κα Έλσα Σταθοπούλου δήλωσε σχετικά: «Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες η υποστήριξη ιδιωτών και εταιρειών είναι ό,τι πολυτιμότερο για εμάς, πόσο μάλλον όταν συνδέεται άμεσα με τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών και των συνεργατών μας. Ευχαριστούμε θερμά την ISS Facility Services Hellas για τα γρήγορα αντανακλαστικά στις τρέχουσες ανάγκες της κοινωνίας και τη σημαντική προσφορά της»

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνολογία και τεχνογνωσία, η ISS Hellas αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε φορείς και ιδρύματα που έχουν ανάγκη, ακολουθώντας τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που διέπουν την εταιρεία και αποτελούν μέρος της κουλτούρας της όλα αυτά τα χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ