ΕΒΕΝ: Καθαρισμός παραλίας στον Μαραθώνα

Το AMBASSADORS CLUB OF EBEN πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα την δράση ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ –ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ υπό την αιγίδα της HELMEPA, του Δήμου Μαραθώνα και του Σωματέιου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων  STRAY.

Το ΕΒΕΝ (EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK) αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με αντικείμενο την προώθηση των αρχών της κοινωνικής υπευθυνότητας και επιχειρηματικής ηθικής. Μέλη του αποτελούν εταιρείες του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, Πανεπιστήμια και Μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το AMBASSADORS CLUB OF EBEN πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα την δράση ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ –ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ υπό την αιγίδα της HELMEPA, του Δήμου Μαραθώνα και του Σωματέιου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων STRAY , τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Γεν. Γραμματέας του ΕΒΕΝ κα Τζελίνα Καρελλά. Με μεγάλο αριθμό εθελοντών και ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης , συμμετείχαν εταιρείες –μέλη του ACE. Θεωρούμε σημαντική την στήριξη των μελών του ΕΒΕΝ στο έργο μας όπως και στην ετήσια έκδοση booklet για την Κοινωνική Υπευθυνότητα και Επιχειρηματική Ηθική. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, αθλητισμού και τουρισμού κο Ευάγγελο Κυπαρισση που συμμετείχε σε όλη την διάρκεια της δράσης μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσετη ΟΦΕΤ UNI-PHARMA, INTERMED ( συμμετείχαν περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι),την ΑΤΗΕΝΙΑΝ SEA CARRIERS του ομίλου Κυριακού, τον όμιλο INTRALOT, την εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ και την Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΥΔΑΠ για την συμβολή τους στην επιτυχία της σημερινής δράσης.