ΙΚΕΑ: Στήριξη στην «ΚΛΙΜΑΚΑ»

    Για την ΙΚΕΑ του ΟΜΙΛΟΥ FOURLIS ο άνθρωπος και το δικαίωμά του στην ποιότητα ζωής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς είναι στοιχεία που κατεξοχήν διαμορφώνουν την κουλτούρα της εταιρίας. Είναι μια αλήθεια που δεν στηρίζεται στα λόγια, αλλά αναδεικνύεται με έργα.

    Ο χώρος, όπως και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Αστέγων ανακαινίστηκαν πρόσφατα από την ΙΚΕΑ. Ένας χώρος ελπίδας, που με την έμπρακτη και εθελοντική συμβολή και των εργαζομένων της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS έγινε ακόμα περισσότερο λειτουργικός και φιλόξενος για τους άστεγους συνανθρώπους μας, αλλά και τους φίλους, φίλες και εθελοντές της «ΚΛΙΜΑΚΑ».  Παράλληλα, οι ειδικοί επιστήμονες, συνεργάτες και εθελοντές της «ΚΛΙΜΑΚΑ» παρουσίασαν τα αποτελέσματα εμπεριστατωμένης έρευνας, που αφορά στην μελέτη της ποιοτικής διαφοροποίησης της έλλειψης στέγης στην Ελλάδα.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η κα Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS: «Τα στοιχεία που ακούσαμε είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Η εποχή που ζούμε στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη και έντονη. Ο καθένας από εμάς, πολίτες, εταιρίες, φορείς, δίνουμε έναν αγώνα προσωπικό, αλλά και ταυτόχρονα συλλογικό. Είναι μια προσπάθεια που μας φέρνει πιο κοντά και δυναμώνει τη διάθεση για προσφορά. Όλοι εμείς στον Όμιλο FOURLIS και στην ΙΚΕΑ δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς μπροστά στο ευαίσθητο θέμα των αστέγων. Γιατί κομμάτι της φιλοσοφίας μας είναι ότι και οι εταιρίες οφείλουν να προσφέρουν, να στηρίζουν την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται. Ειδικά τις πιο ευαίσθητες, τις λιγότερο προνομιούχες κοινωνικές ομάδες».

    Η κα Νατάσα Χριστοφή, Advertising Manager της ΙΚΕΑ, συμπλήρωσε ότι: «Στην ΙΚΕΑ πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα και για αυτό συμπορευόμαστε στο έργο της «ΚΛΙΜΑΚΑ» που στόχο έχει την στήριξη των αστέγων αλλά και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύστημα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ