DIAGEO Hellas: «Ρώτα το Διονύση»

    Η Diageo Hellas δημιουργεί και παρουσιάζει το «Ρώτα το Διονύση», ένα απλό και φιλικό διαδικτυακό τόπο που ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με τις επιλογές τους όταν πίνουν στο σπίτι ή με φίλους. Ο Διονύσης, ο φίλος μας guru των ποτών, μας βοηθά να υπολογίσουμε τα γραμμάρια αλκοόλ που περιέχει το ποτό μας, όπως επίσης και τις θερμίδες που μας δίνει αλλά και το χρόνο που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να το επεξεργαστεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες του website είναι να επιλέξουν από μια λίστα ποτών τις προτιμήσεις τους και ο Διονύσης υπολογίζει και τους ενημερώνει. Το website επίσης περιλαμβάνει προτάσεις και συμβουλές υπεύθυνης κατανάλωσης.

    Το «Ρώτα το Διονύση» φέρει τη σφραγίδα του DRINKiQ, του portal της Diageo το οποίο περιέχει πλήθος εξειδικευμένων πληροφοριών σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ.

    Το website είναι προσβάσιμο μέσω κινητού, tablet ή υπολογιστή, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν κάθε στιγμή να ανατρέξουν στις σχετικές πληροφορίες, από όπου κι αν βρίσκονται. Διαθέτει, επίσης, τη δυνατότητα να μοιραστούν τις πληροφορίες που επιθυμούν μέσω των δημοφιλών κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ρώτα το Διονύση» είναι η τοπική προσαρμογή του διεθνούς concept “Ask Dave” το οποίο θα φτάσει στους πολίτες 10 χωρών της Δυτικής Ευρώπης, με την Ελλάδα να είναι μια από τις πρώτες χώρες στις οποίες παρουσιάζεται. Είναι, δε, ιδιαίτερα σημαντικό ότι το περιεχόμενό του έχει προσαρμοστεί ανάλογα με τις οδηγίες κατανάλωσης των κατά τόπους αρμόδιων φορέων υγείας, ενώ περιλαμβάνονται τοπικά ποτά.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://calculator.drinkiq.com/.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ