Η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η εκπομπή «προσφέρω» που μεταδίδεται σε Πανελλαδικό Δίκτυο από το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, στις 15:00

Η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία  στην εκπομπή «Προσφέρω» Πρώτο Πρόγραμμα

Η Διευθύντρια της Ελληνικής Φιλοζωϊκής Εταιρείας, Λιάνα Αλεξανδρή, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η Λιάνα Αλεξανδρή παρουσιάζει την Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των αδέσποτων κυρίως ζώων σε έκτακτη ανάγκη. Παρουσιάζει τα προγράμματα προστασίας των αδέσποτων ζώων που έχει αναπτύξει η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία σε συνεργασία με δήμους και κοινότητες, το «ΕΚΑΒ» Πρώτων Βοηθειών των αδέσποτων, τις εκστρατείες που οργανώνει εναντίον της κακοποίησης των ζώων, αλλά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών από μικρή ηλικία απέναντι στην προστασία και περίθαλψη ζώων.

Μιλά για το τμήμα υιοθεσιών αδέσποτων ζώων και για τη μοναδική χαρά του να χαρίζει κάποιος ένα ζεστό σπιτικό σε ένα ζώο. Ακόμη μιλά για το ποια είναι η στάση του ανθρώπου απέναντι στα ζώα και για το εάν τελικά οι Έλληνες διαθέτουν φιλοζωϊκή συνείδηση.

 

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία – Λιάνα Αλεξανδρή, Διευθύντρια

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert