Ralph Lauren: Στήριξη στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Η έναρξη της δράσης, σηματοδοτήθηκε μέσα από μια ιδιαίτερη βραδιά private shopping που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου στο κατάστημα Ralph Lauren στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, τo 20% από τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν εκείνο το βράδυ προσφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου.

Την βραδιά της έναρξης της φιλανθρωπικής ενέργειας, επώνυμοι, σημαντικά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό, πολιτικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών», συνδυάζοντας τις αγορές τους με έναν μεγαλύτερο σκοπό, αυτό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί και ευχαρίστησε θερμά την κυρία Βαρβάρα Βερνίκου, Mέλος του Δ.Σ. του ομίλου Notos Com Holdings. για την ευγενική της πρωτοβουλία να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, καθώς και τους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι με την παρουσία τους στηρίζουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και δίνουν δύναμη στην ίδια και στα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Αποκορύφωμα της βραδιάς, υπήρξαν οι μικροί πρωταγωνιστές της παιδικής χορωδίας του  Σπύρου Λάμπρου οι οποίοι χάρισαν στους προσκεκλημένους χαμόγελα, αισιοδοξία και ελπίδα. Την βραδιά συνόδευσαν επίσης τα premium κρασιά παλαίωσης Ianos Chardonnay και Ianos Cabernet Sauvignon του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη.

Η ενέργεια συνεχίστηκε μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, οπότε και ολοκληρώθηκε. Στο διάστημα αυτό, πολλοί από όσους επισκέφτηκαν τα καταστήματα Ralph Lauren στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά στήριξαν με τις αγορές τους την «ΕΛΠΙΔΑ.

Η δράση διοργανώθηκε απο την BEYOND COMMUNICATIONS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ