Περισσότερες από €14.000 στις ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Η Κιβωτός του Κόσμου» από την Praktiker

Η Praktiker Hellas, δίνει το καλό παράδειγμα και σταθερά στηρίζει έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη. Χάρη σε πρωτοβουλίες που έλαβε το προηγούμενο διάστημα και την πολύτιμη συνεισφορά των καταναλωτών της, κατάφεραν όλοι μαζί να συγκεντρώσουν ποσό μεγαλύτερο των €14.000, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, με στόχο τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την προστασία του περιβάλλοντος, διαθέτει στα 16 καταστήματα του Δικτύου της και online στο e-shop της praktiker.gr, μια πολύ ιδιαίτερη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με σχεδιασμό που θυμίζει παιδικό παραμύθι. Με κάθε αγορά της, €0,10 προσφέρονται στον Οργανισμό. Από τον Ιούνιο του 2020 έως το τέλος του έτους, έχουν πωληθεί 27.646 επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και έχουν αποδοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» συνολικά €2.764,60.

Η έμπρακτη προσφορά όλων μας και η καθημερινή μας προσπάθεια για λιγότερα απορρίμματα φυσικά συνεχίζεται, καθώς οι τσάντες είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για να χαρίσουμε όλοι μαζί πολλά ακόμα χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Παράλληλα, σε συνέχεια μιας πρωτοβουλίας της εταιρίας την εορταστική περίοδο, όπου με κάθε αγορά συγκεκριμένου τύπου Χριστουγεννιάτικου δέντρου απέδιδε €10 στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», πωλήθηκαν περισσότερα από 1.156 Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Έτσι, το σύνολο του χρηματικού ποσού που με τεράστια χαρά συγκεντρώθηκε για την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού είναι €11.560.

Η Praktiker είναι ιδιαίτερα ευγνώμων και υπερήφανη για τη θερμή ανταπόκριση των καταναλωτών στις δύο αυτές πρωτοβουλίες που διοργανώθηκαν για καλό σκοπό. Μια μικρή αφορμή στην καθημερινότητά μας, λοιπόν, αρκεί για να κάνουμε μια ουσιαστική αλλαγή, ώστε να προσφέρουμε αγάπη και βοήθεια σε όσους μας χρειάζονται!