Η Yamaha στηρίζει τον αθλητισμό

Η Yamaha στηρίζει τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, με την  υποστήριξη των αθλητών Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια στίβου και  Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή θαλάσσιων sports.

Η Yamaha στηρίζει τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις:  μηχανοκίνητο και μη. Η ευγενής άμιλλα, η συνεχής και καθημερινή δουλειά  για την επίτευξη των στόχων και ο ενθουσιασμός για την διάκριση είναι  αξίες που συνάδουν με την φιλοσοφία της Yamaha “Kando”: Μια ιαπωνική  λέξη που εκφράζει το αίσθημα της βαθιάς ικανοποίησης και του  ενθουσιασμού που νιώθει κάποιος όταν βιώνει μια εμπειρία εξαιρετικής  αξίας, ποιότητας και απόδοσης. Είναι ένα συναρπαστικό συναίσθημα που  δίνει ενδιαφέρον στη ζωή και κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά!

Αυτόν τον ενθουσιασμό είδε η Yamaha στα μάτια των αθλητών Ελισάβετ  Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια στίβου και Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή  θαλάσσιων sports.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη Πιερίας. Ασχολήθηκε  από μικρή ηλικία με τον κλασικό αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο  και το αγώνισμα των 100μ με εμπόδια. Είναι ενεργό μέλος της εθνικής  ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες  εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες με αποκορύφωμα το 2016  την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (Άμστερνταμ) και τη  συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Ρίο Ντε Τζανέιρο). Φέτος,  αγωνίζεται για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία, έχοντας στο πλευρό  μου τη Yamaha στο δρόμο για το Τόκιο, αισθάνομαι ελευθερία κινήσεων  και έτοιμη να ανάψουμε μαζί τους κινητήρες για γρηγορότερες κούρσες!”

Ο Νικόλας, αν και είναι μόλις 25 ετών, μετρά ήδη 11 χρόνια  πρωταθλητισμού και αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές  και Παγκόσμιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το  wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing, εκπροσωπώντας  για δύο συνεχόμενες χρονιές (2018 – 2019) τη χώρα μας στο ISA World  Surfing Games στην Ιαπωνία. “Με την Yamaha στο πλευρό μου”, λέει ο  Νικόλας, “οι δυνατότητες στο τι μπορώ να καταφέρω, είναι ατελείωτες.  Ακολούθησε τα όνειρα σου, όσο τρελά και αν σου φαίνονται!”

H Yamaha θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα,  στην πορεία τους προς τον επόμενό τους στόχο και τους εύχεται καλή  επιτυχία!