Τα χρωματοπωλεία Τρακαδάς και η KRAFT Paints ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την Κιβωτό του Κόσμου

Η ΤΡΑΚΑΔΑΣ Α.Ε.Ε., η μεγαλύτερη αλυσίδα χρωματοπωλείων η οποία λειτουργεί από το 1940, στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» ως «Επίσημος Χορηγός Χρωμάτων», προχώρησε πρόσφατα σε μία ακόμη δωρεά προς τον Οργανισμό και συγκεκριμένα προς το παράρτημα «Κιβωτός του Κόσμου – Αιγαίου» στη Χίο.

Η δωρεά προς την κοινωνική δομή μέριμνας και προστασίας της Χίου, όπου φιλοξενεί 50 παιδιά, αφορούσε αυτήν τη φορά τη χορηγία χρωμάτων εξωτερικής χρήσης, τα οποία διατέθηκαν από την KRAFT Paints με σκοπό να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο στην πρωτοβουλία των χρωματοπωλείων Τρακαδάς. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν συνολικά 210lt από το εποξειδικό χρώμα διαλύτου Pool Epoxy, γαλάζιας απόχρωσης, και 22lt από το Διαλυτικό Νίτρου 2000.

Το εποξειδικό χρώμα διαλύτου δύο συστατικών της KRAFT Paints, Pool Epoxy, επιλέχθηκε για τις εξειδικευμένες ανάγκες της δομής στη Χίο, καθώς είναι κατάλληλο για την προστασία από το νερό και τα χημικά τσιμεντένιων και δομικών επιφανειών. Εφαρμόζεται εύκολα και παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε χημικά, προϊόντα χλωρίωσης, νερό και θαλασσινό νερό.

Η παρούσα δωρεά των χρωματοπωλείων Τρακαδάς και της KRAFT Paints έρχεται σε συνέχεια της προσφοράς χρωμάτων στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα, και αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξη των δύο εταιρειών στο σπουδαίο έργο του Οργανισμού.