Αντίστροφη μέτρηση για τα Hair Awards by Estetica Hellas

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή απονομής των Hair Awards η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω live streaming, στις 19 Μαΐου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα Hair Awards by Estetica Hellas έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων κομμωτών, σε 9 κατηγορίες βράβευσης.

Οι νικητές αναδεικνύονται από κορυφαία διεθνή ονόματα της κομμωτικής τέχνης:  Christophe Gaillet, Bertram K, Patrick Cameron, Dimitri Vinokurov, Simon Ellis, Lesley Jennison , Angelo Seminara.

Φέτος, έχουν ενταχθεί στα βραβεία δυό νέες κατηγορίες βράβευσης: το βραβείο Barber Look of the Year και το βραβείο Bridal Look of the Year. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως θα δοθούν από τους χορηγούς σημαντικά δώρα στους νικητές.  Χρυσοί  χορηγοί των βραβείων είναι η L’Oréal Professional Products, η Wella Professionals και η Schwarzkopf Professional.

Xoρηγοί είναι οι εταιρείες Commo Interiors, Ρrestige Telis Kikeris, Farcom Professional και Vang Hair Academy. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Hair Community Greece TV. Το event παρουσιάζουν, η Φρύνη Λάτου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, τις οποίες ντύνει η Celebrity Skin by Strepkos. Τις δημόσιες σχέσεις έχει αναλάβει η εταιρεία Βeautiful People PR Event, Haris Sianidis. Τη διοργάνωση του event έχει αναλάβει η Event Plus.