ΕΛΟΠΥ: Χορηγός του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, στις 22-25 Ιουλίου, στο Φράγμα Στράτου, στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε ολόφρεσκες τσιπούρες και λαβράκια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, που παράγονται στα ιχθυοτροφεία των εταιρειών-μελών της, για την πλήρη και ισορροπημένη διατροφή τόσο των διαγωνιζόμενων αθλητών και αθλητριών όσο και των κριτών και των συνοδών καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου, σχολίασε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε φέτος, 58 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και μάλιστα στην Αιτωλοακαρνανία, όπου δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες-μέλη μας. Για την ΕΛΟΠΥ, η δραστηριότητα της ιχθυοκαλλιέργειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον σεβασμό προς το θαλάσσιο περιβάλλον. Η θάλασσα είναι το σπίτι μας και πάντα στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που σέβονται, αγαπούν και αναδεικνύουν το υγρό στοιχείο.».