Dialectica: Στο top 10 των εταιρειών με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη

Η Dialectica, η ελληνική εταιρεία που προσλαμβάνει πάνω από 40 άτομα το μήνα, κατέκτησε την ένατη (9) θέση στη λίστα με τις 50 μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2021.

Η ανάδειξη αυτή αποτελεί την τρίτη κατά σειρά αναγνώριση της εταιρείας σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα στο 2021 τόσο για το καινοτόμο business model της όσο και για την ανθρωποκεντρική στρατηγική που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα στις αρχές του χρόνου η Dialectica συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη και τον Απρίλιο αναγνωρίστηκε ως Best Workplace από το Great Place to Work® Hellas για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Με γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη, η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών (experts) με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει συμβάλλει στην ολοκλήρωση επιχειρηματικών συμφωνιών ύψους πάνω από 300 δισ. ευρώ. Στόχος της Dialectica για τα επόμενα χρόνια είναι να αποκτήσει μια δυνατή παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο με περισσότερους από 1.000 ταλαντούχους εργαζόμενους σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Το γραφείο της Dialectica (https://dialecticanet.com/) στην Αθήνα αποτελεί σημαντικό hub για τη δραστηριότητα της εταιρείας σε Ευρώπη και Ασία. Η ομάδα μετράει πάνω από 300 άτομα (450+ παγκοσμίως) – ανάμεσά τους ταλαντούχοι νέοι που θέλουν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους αλλά και έμπειροι επαγγελματίες που αναζητούν το επόμενο τους βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.