Η ομάδα εθελοντών της bwin στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη»

H κοινωνική δράση της bwin άρχισε δυναμικά για το νέο έτος προσθέτοντας ακόμη μία πρωτοβουλία στο ενεργητικό της. Η αεικίνητη ομάδα εθελοντών της bwin, βρέθηκε στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής προσφέροντας τις εθελοντικές της υπηρεσίες για τη συναρμολόγηση επίπλων (καναπέδες, καρέκλες γραφεία, τραπέζια, κρεβάτια), καθώς επίσης και την τοποθέτηση, αλλά και καθαριότητα διαφόρων αντικειμένων στη Στέγη.

Ο Διευθυντής Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, Δημήτρης Παππάς, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλη την ομάδα της bwin, χωρίς την οποία, πραγματικά, δεν θα τα είχαμε καταφέρει μόνοι μας σήμερα. Αυτή η βοήθεια ήταν πάρα πολύ σημαντική για εμάς,  για να μπορέσουμε σιγά σιγά τον επόμενο μήνα να ανοίξουμε το νέο μας σπίτι» .

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν και την τυπική ολοκλήρωσή της, είναι κάτι παραπάνω από ένα μεγάλο έργο. Με την πολύτιμη συμβολή της bwin και των υπόλοιπων υποστηρικτών, γίνεται το σπίτι για εννέα ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2020 και παρότι η πορεία προς την ολοκλήρωση έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του έργου. Εξειδικευμένη καθημερινή φροντίδα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ενθάρρυνση για αυτονομία και συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες, είναι μερικά από τα στοιχεία που πλέον θα αποτελούν μέρος της ζωής των ενήλικων που θα στεγαστούν στην «Αριάδνη».

Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link το βίντεο από την ανέγερση του έργου καθώς και προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που θα μείνουν στην Στέγη και των συγγενών τους: https://youtu.be/VevHb9-0PLU.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 10: Λιγότερες Ανισότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Δείτε το σχετικό βίντεο:https://youtu.be/3Nx8WOZ-w50