“Ενώσου μαζί μας”

Εκδήλωση προς τιμήν των φορέων μακροχρόνιας φιλοξενίας παιδιών που αναδείχθηκαν από τη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης « Η Nova προσφέρει στα παιδιά. Ενώσου μαζί μας!» διοργάνωσε την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, ο Όμιλος Forthnet.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ξεκίνησε, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μια on-line ενέργεια στην επίσημη σελίδα  του Ομίλου στο Facebook www.forthnetgroup.gr/facebook, με τον τίτλο «Η Nova προσφέρει στα παιδιά».

Οι χρήστες του facebook επέλεξαν δέκα φορείς μακρόχρονης φιλοξενίας παιδιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, στους οποίους ο Όμιλος Forthnet προσέφερε από μια συνδρομή nova full pack διάρκειας ενός έτους, συμπεριλαμβανόμενου του εξοπλισμού και της εγκατάστασης, με στόχο την ενίσχυση των ευκαιριών ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης των φιλοξενούμενων παιδιών.

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης εγκατάστασης συνδέσεων Nova, ο Όμιλος διοργάνωσε εκδήλωση, με σκοπό οι εκπρόσωποι των φορέων και τα στελέχη της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για περαιτέρω δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι των φορέων: Ελπίδα, Κέντρο Βρεφών “Η μητέρα”, Κιβωτός του Κόσμου, Ορφανοτροφείο Θηλέων “Η Μέλισσα”, Παιδικά χωριά SOS, Παιδικό χωριό στο Φιλυρό, ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, Φλόγα, Χαμόγελο Παιδιού, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ