MULLENLOWE ATHENS & INTERSPORT: Γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας με μικρές ιστορίες μεγάλης έμπνευσης

Φέτος, η MULLENLOWE ATHENS, φρόντισε η Ημέρα της Γυναίκας, να είναι γεμάτη δυναμισμό, γεμάτη έμπνευση, γεμάτη #WOMANISM!

Η INTERSPORT, πιστή στη φιλοσοφία της πως κάθε γυναίκα αποτελεί έμπνευση, διοργάνωσε μία σειρά από live Instagram stories, με στόχο την ανάδειξη όλων όσων αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καθημερινά και τους τρόπους για να κυνηγήσουν τα όνειρά τος, χωρίς συμβιβασμούς.

Η MULLENLOWE ATHENS, ανέλαβε να υλοποιήσει και να επικοινωνήσει την ενέργεια σε κάθε της βήμα, από την επιλογή των ιδανικών προσκεκλημένων για το project και την προώθησή του στα social media, έως την κάλυψη του event και το επιμύθιο της κάθε ιστορίας.

Με slogan το «Γίνε κι εσύ έμπνευση», οι Δάφνη Καραβοκύρη, Ξένια Ντάνια και Ελισάβετ Πεσιρίδου, μοιράστηκαν ζωντανά τις ιστορίες και τις απόψεις τους, πάνω σε διαφορετικά θέματα, με κοινό παρανομαστή τη γυναίκα, σε μία online κουβέντα που συντόνισε η Τζένη Μελιτά.

Μέσα σε 90 λεπτά, σχολιάστηκαν θέματα όπως η ισότητα, τα στερεότυπα και ο σεξισμός, ενώ οι προσκεκλημένες, μίλησαν για τους τρόπους που ξεπέρασαν τις όποιες δυσκολίες προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, όπως και για το πόσο σημαντική είναι η προσωπική εξέλιξη και η εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, πάντα με γνώμονα το woman empowerment, το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα του #WOMANISM της INTERSPORT.