Speedex: Καλωσόρισε τους δρομείς στο #LastMile του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, μετά την παρουσία της στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, καλωσόρισε τους δρομείς και στο #LastMile του φετινού 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας ως Επίσημος Υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ. 

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο κορυφαίων παγκόσμιων  αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου  Αθήνας, καθώς και της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece, που επιστρέφουν σε 6 πόλεις σε 6 διαφορετικές περιφέρειες της χώρας (Ηράκλειο, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα και  Πάτρα).  

Με μήνυμα «κάθε τερματισμός και μία νέα αφετηρία» και με τις μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Ελένης Μανουσάκη, η SPEEDEX καλωσόρισε την Κυριακή 20/03 τους δρομείς του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στο #LastMile της απόστασης, χειροκροτώντας την προσπάθειά τους και ενθαρρύνοντάς τους λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, ενώ συγχρόνως προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει. 

Παρούσα στη διοργάνωση όμως ήταν και η ομάδα του Ομίλου Σφακιανάκη. Εικοσιπέντε και πλέον μέλη της Sfakianakis Running Team στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου αλλά και του  αγώνα δρόμου 5χλμ, μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής με περισσότερους από 15.000 δρομείς που  έτρεξαν στους δρόμους της Αθήνας και απόλαυσαν την εμπειρία του SPEEDEX #LastMile .