Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας

    Το Dettol στa πλαίσιa της εκστρατείας «Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» διαθέτει τα προϊόντα του για να καλυφθούν οι ανάγκες προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», για όλο το έτος.  Το Dettol αναγνωρίζει την  ύψιστη σημασία υγιεινής του βρεφονηπιακού σταθμού και στηρίζει το έργο του προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα.

    H παραπάνω δωρεά συνοδεύτηκε και με τη διάθεση εξοπλισμού σε έπιπλα και είδη γραφείου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό και στο Κέντρο Φιλοξενίας Απόρων και Αστέγων, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την κάλυψη των αναγκών τους και τη μεγαλύτερη υποστήριξη του έργου τους.

    Το Dettol με πρωταρχικό στόχο τη δέσμευσή του για Υγιεινή Καθαριότητα και Προστασία από τα μικρόβια αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, όπως η εκστρατεία «Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» που ενημερώνουν, ευαισθητοποιούν και υποστηρίζουν την τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την προστασία όλων, και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, σε κάθε δραστηριότητά τους κάθε μέρα.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ» μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα λειτουργεί από το 1999 σε κτίριο 800 τ.μ. και έκταση 2000 τ.μ.  υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του Βαφειαδακείου Ιδρύματος και του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου Αγ. Αναργύρων, έχει δυναμικότητα 165 βρέφη και προσωπικό 32 άτομα, και αντιμετωπίζει αυξημένες ανάγκες για υγιεινή, καθαριότητα και προστασία από τα μικρόβια.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ