Lipton Ice Tea: Χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball 2022

Φέτος το καλοκαίρι, το Lipton Ice Tea, η πιο ηλιόλουστη μάρκα, υποστηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και παίρνει θέση στην άμμο για να χαρίσει απόλαυση και δροσιά στις διοργανώσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters 2022.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η PepsiCo Hellas ανανεώνουν την πολυετή συνεργασία τους και το 2022.  Το Lipton Ice Tea χαρίζει δροσιά και χαμόγελα σε αθλητές αλλά και θεατές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters 2022  μέσα από τις νέες, χαμογελαστές συλλεκτικές συσκευασίες του και το μήνυμα της καλοκαιρινής του καμπάνιας «Βρες το Χαμόγελό σου».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022 με συνοδοιπόρο το Lipton Ice Tea ταξιδεύει σε 4 πόλεις της Ελλάδας. Η έναρξη έγινε στην Αθήνα (Athens Golden Cup 2-5 Ιουνίου), στην κατάμεστη πλατεία Συντάγματος. Οι θεατές απόλαυσαν το εξαιρετικό θέαμα των αγώνων παρέα με τις διαχρονικά υπέροχες γεύσεις του Lipton Ice Tea.

Επόμενοι σταθμοί: η Θεσσαλονίκη (Thessaloniki Grand Slam,  Πλ. Αριστοτέλους 16-19 Ιουνίου), η Ξάνθη (Xanthi Masters, Κεντρική πλατεία Ξάνθης 15-17 Ιουλίου) και ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης (Agios Nikolaos Finals, Μαρίνα Αγ. Νικόλαου 29-31 Ιουλίου).

Και αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε!