ΔΕΛΤΑ: Οι εργαζόμενοί της προσφέρουν στα παιδιά

Η ομάδα άθλησης της ΔΕΛΤΑ αναδείχθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στην κατηγορία της στον φιλανθρωπικό αγώνα «No Finish Line της Αθήνας» ή NFL, διανύοντας 3.482 χιλιόμετρα και κατακτώντας 2 κύπελλα, τα οποία παρέλαβε κατά την τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της στο παιδί και την οικογένεια, η ομάδα άθλησης της ΔΕΛΤΑ συμμετείχε για τέταρτη φορά στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου NFL, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο ‘Σπύρος Λούης’ από τις 25 έως τις 29 Μαΐου. Σκοπός του αγώνα ήταν η υποστήριξη των παιδιών προσφύγων από την Ουκρανία που φιλοξενούνται στη χώρα μας σε ξενώνα που λειτουργεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Κάθε χιλιόμετρο που καταγράφηκε από τους συμμετέχοντες στήριξε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η Ομάδα Άθλησης της ΔΕΛΤΑ είχε και φέτος εξαιρετική επίδοση, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό , καθώς με 50 συμμετοχές συγκέντρωσε συνολικά 3.482 χιλιόμετρα, κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία του «ομαδικού 30-59 συμμετοχών» και τη 2η θέση στο σύνολο όλων των ομάδων! Για τον ίδιο σκοπό, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ, ενισχύοντας και επιβραβεύοντας την προσπάθεια των εργαζομένων της, προσφέρει Γάλα Βλάχας εβαπορέ (1 ποτήρι γάλα για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν στον αγώνα οι εργαζόμενοί της) στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ, πρεσβεύοντας τις αξίες της σωστής διατροφής και του αθλητισμού, συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, συνεισφέροντας παράλληλα σε κοινωνικούς σκοπούς. Με την εξαιρετική τους επίδοση στον αγώνα NFL, το πάθος και την ομαδικότητά τους, απέδειξαν για μία ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.