ΖΑΓΟΡΙ: Μεγάλος χορηγός του πληρώματος της STH Team στο 69o ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός το πλήρωμα της STH Team στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, το οποίο θα διεξαχθεί από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου. Τον πολυαναμενόμενο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 80 εκατ. τηλεθεατές σε 150 χώρες.

Η αποκάλυψη του νέου αυτοκινήτου της STH Team πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στο “Iaveris Park”, παρουσία του γνωστού οδηγού αγώνων αυτοκινήτων, Τάσου «Ιαβέρη» Μαρκουίζου,  δημοσιογράφων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φίλων και χορηγών της αποστολής. Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου έγινε από τον οδηγό του πληρώματος, Στέφανο Θεοχαρόπουλο και τον συνοδηγό Γιώργο Κότσαλη οι οποίοι συμμετέχουν στον Αγώνα με  το νέο Ford Fiesta Rally4/R2 με αριθμό «63» στο καπό και στον ουρανό του. Αυτή είναι η 6η συμμετοχή του πληρώματος στον εθνικό αγώνα Rally Acropolis ενώ η φετινή είναι η 2η συνεχόμενη σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος με το Ford Fiesta Rally4/R2.

Το πλήρωμα, τα μέλη όλη της ομάδας, τεχνικοί καθώς και οι φίλοι της STH Team που θα παρευρεθούν στο Service Pack του 69ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ Go Green, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικά αρώματα και αναψυκτικά Green Cola

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ αγκαλιάζει για 2η χρονιά τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος της STH Team στο 69ο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, την ιστορική διεθνή αθλητική συνάντηση που προβάλλει και αναδεικνύει τη χώρα μας στο εξωτερικό.