Endless EC: Νέο limited edition προϊόν για την υποστήριξη του Beegin

Η Endless EC παρουσιάζει το νέο, limited edition προϊόν, Bee Love, το ρολό κουζίνας της σειράς Endless Earth που στηρίζει τον σκοπό του Beegin. Σε αποκλειστική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, το ρολό κουζίνας Giant Love «ντύθηκε» στα χρώματα του Beegin και προσφέρει 0,20€ από κάθε αγορά στις μέλισσες και τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας.

Το νέο ρολό κουζίνας Bee Love αποτελείται από 100% καθαρή κυτταρίνη και συσκευάζεται σε χάρτινη, ανακυκλώσιμη συσκευασία, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Είναι ανθεκτικό, απορροφητικό, έχει μεγάλη διάρκεια και αγαπάει το περιβάλλον και τις μέλισσες. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αποκλειστικά στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το Beegin είναι μια συλλογική προσπάθεια για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος. Τα δάση είναι πλούσια και σύνθετα οικοσυστήματα, τα οποία συντηρούν διάφορα είδη χλωρίδας και πανίδας που αλληλοεξαρτώνται το ένα από το άλλο. Οι μέλισσες είναι μέρος αυτού του οικοσυστήματος. Εδώ και 15 χρόνια έρχονται αντιμέτωπες με την κλιματική αλλαγή και πολλούς άλλους παράγοντες που οδηγούν στον αφανισμό τους. Κύριο μέλημα του Beegin είναι να στηρίξουμε μεθοδικά την ανάκαμψη της φύσης στη Βόρεια Εύβοια, υποστηρίζοντας τοπικούς μελισσοκόμους να δημιουργήσουν ξανά τα μελισσοσμήνη τους, που χάθηκαν στις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021.