ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό: Δίπλα στις πιο δυναμικές γυναίκες ως Χορηγός Ενυδάτωσης στον 10ο επετειακό αγώνα του Ladies Run

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, ήταν και φέτος ο Official Hydration Partner του αγώνα δρόμου Ladies Run, ο οποίος γιόρτασε τον 10ο χρόνο παρουσίας του, στηρίζοντας παράλληλα το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».

Ενυδάτωση «on the run» με το ΘΕΟΝΗ

Για μία ακόμη χρονιά, όλες οι ladies έδωσαν ραντεβού για τρέξιμο με σύμμαχο την πιο stylish και eco-friendly φιάλη νερού, την καινοτόμο χάρτινη συσκευασία ΘΕΟΝΗ που είναι 100% ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον! Μία κίνηση αγάπης και σεβασμού που αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού, ακριβώς όπως το Ladies Run αλλάζει εδώ και 10 χρόνια τα δεδομένα για τις γυναίκες στην Ελλάδα.

Η μοναδική σύσταση του ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH  του με τιμή 8, προσέφερε την απαραίτητη ενυδάτωση στον πιο «όμορφο» αγώνα της χρονιάς με φόντο την Αθηναϊκη Ριβιέρα! Σε επιλεγμένους σταθμούς στη διαδρομή και στον τερματισμό, το νερό ΘΕΟΝΗ, το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, χάρισε ενυδάτωση στις Ladies αλλά και ένα νοερό «ταξίδι» στα βουνά της Καρδίτσας, απ’ όπου πηγάζει αυτό το μοναδικό δώρο της φύσης.

Το ΘΕΟΝΗ έδωσε για άλλη μια χρονιά το «παρών» στον αγαπημένο αγώνα των γυναικών αποδεικνύοντας με έμπρακτο τρόπο τη στήριξη του σε δράσεις που αναδεικνύουν την ευεξία και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100μ.,στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.