ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ: Δενδροφύτευση στην Πεντέλη στις 18 Δεκεμβρίου

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ διοργανώνει την τελευταία δενδροφύτευση για το 2022, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην Πεντέλη.

Το σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι μπροστά από το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης (στο τέρμα της οδού Ιπποκράτους), στις 10 το πρωί.

Τα δενδρύλλια που θα φυτευθούν είναι πλατύφυλλα και βραδύκαυστα και έχουν αγοραστεί με το χρηματικό έπαθλο της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Masked Singer», το οποίο προσφέρθηκε για την ενίσχυση των περιβαλλοντικών δράσεων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Στη γιορταστική αναδάσωση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το παρόν θα δώσει ο Σάκης Ρουβάς και καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή «Masked Singer», όπως ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Ιβάν Σβιτάιλο, η Δωροθέα Μερκούρη, Χρήστος Χολίδης  και η Χριστίνα Σούζη, μαζί με τους οποίους οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν και να γιορτάσουν.

Επίσης, θα ακολουθήσει και μία μεγάλη κλήρωση, όπου ο τυχερός εθελοντής – δενδροφυτευτής θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη.

Τη γιορτινή αυτή μέρα, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους ζεστή & παραδοσιακή φασολάδα και θα τους κεράσει κουραμπιέδες & μελομακάρονα.

Όπως πάντα, στο σημείο της δενδροφύτευσης, θα βρίσκεται η Χαλβαδοποιία Μαραθώνα, προσφέροντας φρέσκο χαλβά & ψωμί καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, το οποίο θα ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες.

Η δράση συνδιοργανώνεται με τον Σύνδεσμο για τη Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το Δήμο Πεντέλης.