Politis Group: Με γνώμονα τον άνθρωπο οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Ομίλου

Η Politis Group, υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα, αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων.

Καλωσορίζοντας για μια ακόμη χρονιά το πνεύμα των Χριστουγέννων και θέλοντας να καλύψει άμεσες ανάγκες σε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης, ο Όμιλος και οι άνθρωποί του προσέφεραν δώρα αγάπης και άφθονη χαρά σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη!

Φέτος τις γιορτές, ο Pride 98,6 επιστράτευσε τους παραγωγούς του για καλό σκοπό διοργανώνοντας μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης!

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ανέλαβαν μια συγκεκριμένη δράση αγάπης και κατάφεραν να εξασφαλίσουν φαγητό και να μαγειρέψουν μαζί με την ομάδα Ο Άλλος Άνθρωπος !

Ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι παραγωγοί του Sfera 102.2 Ελίνα Παπίλα και Θανάσης Πασσάς βρέθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και μαζί με τα παιδιά μεταμορφώθηκαν για μία μέρα σε ζαχαροπλάστες.

Ο λόγος; Nα δημιουργήσουν με την καθοδήγηση του διακεκριμένου ζαχαροπλάστη Χρήστου Βέργαδου, τα πιο ξεχωριστά γλυκά των Χριστουγέννων για τα παιδιά.

Επιπλέον, η Politis Group στις 22 Δεκεμβρίου δώρισε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού γαλοπούλες και λάδι για τις οικογένειες και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Η εταιρεία στέκεται αρωγός στην ενίσχυση του έργου του Πατέρα Μάξιμου κάνοντας πράξη το πνεύμα αλληλεγγύης των ημερών.

Τέλος, η Politis Group δώρισε στο Δήμο Αθηναίων γλυκά για οικογένειες και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου. Μοιράστηκαν συνολικά 264 πακέτα γλυκών με μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε οικογένειες με παιδιά και οικογένειες του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών μονογονεϊκές ή πολυμελείς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Κ.Υ.Α.Δ.Α στο Σταθμό Λαρίσης, όπου παρευρέθηκαν η κα Μελίνα, Δασκαλάκη Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, και ο κος Γιάννης Βήκας, IOT Project Manager & Public Affairs της Politis Group.

Η Politis Group αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία και στους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη, έκανε πράξη την έννοια «προσφορά».