AQUA Carpatica: Στηρίζει το TEDx University of Piraeus

Το AQUA Carpatica στηρίζει το φετινό TEDx University of Piraeus, που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μία μεγάλη ομάδα φοιτητών και εθελοντών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το pre- event του TEDx University of Piraeus και το AQUA Carpatica ήταν εκεί για να δροσίσει ομιλητές και παρευρισκόμενους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι οργανωτές προσέφεραν το Φυσικό Μεταλλικό νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά, που κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την απαλή γεύση όσο και για την μοντέρνα εμφάνισή τους.
Στα πλαίσια του Pre-Event πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την κα. Βαρβάρα Μαγνησαλή, Ολυμπιονίκη και Αθλητική Ψυχολόγο, την κα. Στέλλα Κάσδαγλη Συγγραφέα και Συνιδρύτρια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Women On Top”, την κα. Όλγα Στεφάτου, Φωτογράφο και Σύμβουλο του Οργανισμού “Qatar Museums” και τον Ηθοποιό Βασίλη Σταματάκη. Οι ομιλητές ενέπνευσαν και συγκίνησαν το κοινό μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες. Παράλληλα, το Pre-Event πλαισιώθηκε από τις μουσικές νότες της rock μπάντας “Less Thought” που ξεσήκωσε το κοινό, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Ραδιοφωνική Παραγωγός Αστερόπη Χαϊνά.
Στο τέλος των ομιλιών ανακοινώθηκε το θέμα του main event. Το Κον – τίκι, η σχεδία που ταξίδευε για 101 μέρες σε ανοιχτή θάλασσα, κάνοντας το αδύνατο…..δυνατό. Το Kon – tiki του TEDx University of Piraeus, χωρίζει και ενώνει, βυθίζει κι ανασαίνει, κυλάει και οδηγεί…. Περισσότερα τον Μάιο στο main event.
Το AQUA Carpatica στηρίζει έμπρακτα δυναμικές ομάδες και ανθρώπους με αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργικότητα. Σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, βρίσκεται στο πλευρό των νέων, θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στη διάδοση καινοτόμων ιδεών, που οδηγούν σε έναν παραγωγικό προβληματισμό με στόχο την αλλαγή στον κόσμο.
Έτσι, το AQUA Carpatica και η ομάδα του Tedx University of Piraeus ανανεώνουν το ραντεβού τους για το main event, τον Μάιο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.