Pfizer Hellas Band: Εορταστική μουσική βραδιά από την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, συμμετείχε στην ιδιαίτερη “Χριστουγεννιάτικη Μουσική Σύμπραξη για τον Άνθρωπο” που συνδιοργανώθηκε από την Emfasis Foundation και τη θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Mobile Joy” της Emfasis Foundation και με κεντρικό μήνυμα «ΜΠΟΡΕΙΣ…αλλά όχι μόνος!», οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ως μια μεγάλη παρέα μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη χορό και τραγούδι, με συγκινήσεις, έμπνευση και ελπίδα για όσα κατάφεραν τη χρονιά που πέρασε αλλά και με αισιοδοξία την νέα χρονιά. Τη μουσική βραδιά παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 συμπολίτες μας, οι οποίοι στηρίζονται μέσα από τα προγράμματα της Emfasis και του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Αναφερόμενος στην ιδιαίτερη βραδιά, ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς στη Pfizer Hellas Band να συνεργαζόμαστε για ακόμα μια φορά με την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για να προσφέρουμε ψυχαγωγία σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Με τη μουσική μας προσπαθούμε να δημιουργούμε όμορφες στιγμές, ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να ατενίζουν το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις.»

Η Pfizer Hellas Band, στην οποία συμμετέχουν εθελοντικά εργαζόμενοι της εταιρείας, έχει μέχρι σήμερα διοργανώσει περισσότερες από 60 μουσικές εκδηλώσεις, προσφέροντας με τη μουσική της στιγμές απόλαυσης και ανακούφισης σε περισσότερους από 7.000 συνανθρώπους μας σε δομές και Κοινωφελή Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Το 2020 η Pfizer Hellas Band βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο «Νικολάου Καρόλου» για το σύνολο της προσφοράς της για την προαγωγή της κοινωνικής πρόνοιας στον Ελλαδικό χώρο.