ALMI Foods: Ενισχύει την συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς σε Συρία και Τουρκία

Η ALMI Foods, στηρίζοντας τις προσπάθειες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την άμεση συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στις πληγείσες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας.

Με τη  δράση αυτή, η εταιρεία ALMI SA απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις και πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν στους πληγέντες των καταστροφικών σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου. Οι σεισμοί αυτοί, στη Συρία και την Τουρκία, προκάλεσαν χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες και πολλαπλές υλικές καταστροφές, οδηγώντας πολλές οικογένειες στην εγκατάλειψη της εστίας τους και σε άμεση ανάγκη στήριξης.

Στο χώρο των εγκαταστάσεων της ALMI Foods και σε όλα τα κτήρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, θα πραγματοποιείται η συγκέντρωση των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, από τις 08:00 π.μ. ως τις 14:30 μμ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής, ιατροφαρμακευτικό υλικό, καθώς και εμφιαλωμένα νερά.

Η ALMI Foods, με την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή άλλων επιχειρήσεων και πολιτών, προσπαθεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, να συμβάλλει στην κάλυψη των βασικών ανθρώπινων αναγκών και στη στήριξη όσων έχουν ανάγκη.