skywalker.gr: Διοργανώνει το «#JobDay 45+ ετών – Δεν είσαι χθεσινός»

Το skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά το #JobDay 45+ ετών, μια δράση με βασικό κορμό την παρουσία επιχειρήσεων οι οποίες αναζητούν προσωπικό που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των άνω των 45 ετών, με τον παράγοντα ηλικία να αποτελεί κάθε άλλο παρά εμπόδιο.

Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό των δύο πόλεων να διεκδικήσει μια θέση εργασίας. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-16:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το #JobDay 45+  αποτελεί μια δράση για υποψηφίους 45 ετών και άνω που θέλουν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας ή να αλλάξουν επαγγελματικό μονοπάτι. Σκοπός είναι η παροχή ευκαιρίας στην ευάλωτη κοινωνικά ομάδα ανθρώπων 45 ετών και άνω να επιτύχουν την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Με δεδομένη την ανάγκη της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας για επιπλέον αρωγή στην προσπάθειά της να ενεργοποιηθεί επαγγελματικά, το JobDay 45+ ετών λαμβάνει χώρα για πέμπτη φορά στην Αθήνα και για τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω του #JobDay 45+ ετών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε ουσιαστικά ανθρώπους με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια που επλήγησαν στην προοπτική να ανατάξουν τη ζωή τους.

Με βασικό μήνυμα «Δεν είσαι χθεσινός», οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #JobDay 45+ ετών θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.
  • Να έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα και να λύσουν απορίες αναφορικά με τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.
  • Να αξιολογήσουν το επίπεδο ψηφιακών τους δεξιοτήτων από καταρτισμένη ομάδα (Θεσσαλονίκη).
  • Να παρακολουθήσουν χρήσιμα workshop (Θεσσαλονίκη).

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay 45+ ετών μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-45eton-2023 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Η διοργάνωση του #JobDay 45+ ετών πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Φιλοξενία εκδήλωσης: ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΚΕΔΕΑ) ΤΟΥ ΑΠΘ

Παράλληλες δράσεις: ICF GREECE CHAPTER, ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, HCCMA – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ COACHING MENTORING ΕΛΛΑΔΑΣ, TEST4U

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR,  ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER, INSIDER.GR, MAGDAS NEWS, ENALLAKTIKOS.GR, THAT’S LIFE, STARTUP.GR, STARTUPPER, EMEA.GR, BUSINESS NEWS.GR, LIGHT RADIO.NET, SIGMA MEDIA GROUP, ECOZEN.GR, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ, FLOW MAGAZINE, UNI-TIES.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, CSRNEWS.GR, LET IT BE.GR, EXPOS GREECE, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, mkatsaprini@skywalker.gr