Τα Pet City επιβράβευσαν τη δική τους τετράποδη διασώστρια

Τα Pet City βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο έργο της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος, έχοντας αναλάβει τα πλήρη έξοδα της Sugar, ενός τετράποδου διασώστη, αναπόσπαστο μέλος της ομάδας. Η Sugar γέμισε υπερηφάνεια τα σωστικά συνεργεία, με τις εξαιρετικές προσπάθειες διάσωσης που κατέβαλε κατά την πρόσφατη αποστολή της στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας που δοκιμάστηκαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Η Sugar και ο χειριστής της εργάστηκαν ακούραστα για να εντοπίσουν επιζώντες και να δώσουν ελπίδα στις πολλές οικογένειες που επλήγησαν από την καταστροφή. Η Sugar, ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας διάσωσης, είναι άρτια εκπαιδευμένη να ανιχνεύει τα πιο αμυδρά σημάδια ζωής και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των προσπαθειών ανακούφισης από τις καταστροφές.

Η συνεισφορά των Pet City στο έργο της, μέσω της υποστήριξης της εκπαίδευσης, τροφής, εξοπλισμού και αξεσουάρ ήδη από το 2021, είναι το λιγότερο που μπορεί να προσφερθεί, μπροστά στο σημαντικό έργο που επιτελεί.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Sugar επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Κατά την επίσκεψη συνοδευόταν από τον κο Μανωλή Δημοσθένη, χειριστή και επικεφαλής της ομάδας, τον κο Πασχαλίδη Χάρη διασώστη και μέλος της ομάδας και τον εκπαιδευτή της κο Κονδράρο Γιάννη. Η αξιολάτρευτη τετράποδη διασώστρια, βραβεύθηκε από την ομάδα του Pet City και παρέλαβε τα δώρα της, μια μικρή κίνηση αναγνώρισης για το έργο της.

Ο κος Γιάννης Γαβριηλίδης, CEO Pet City, δήλωσε σχετικά: «Στα Pet City είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνδράμουμε στο σημαντικό έργο της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος και της Sugar. Υποστηριζοντας την τετραποδη διασωστρια Sugar, προσφέρουμε την ελάχιστη συμβολή μας προς την κοινωνία και τον άνθρωπο πραγματωνοντας την δέσμευσή μας act pawsitive σε κάθε δράση μας».

Παράλληλα τα Pet City, ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης των συνανθρώπων μας, συγκεντρώνοντας είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικό υλικό. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο φορέα Humanity Greece, όπου και με τη συνδρομή των αρμόδιων φορέων απεστάλλησαν στις πληγείσες περιοχές.

Τα Pet City με αυτή την κίνηση αγάπης χωρίς σύνορα, εφαρμόζουν στην πράξη την δέσμευση κοινωνικής ευθύνης Act Pawsi+ive, που αγκαλιάζει κάθε δράση προς το κοινωνικό σύνολο και τους τετράποδους φίλους μας.