Όμιλος Affidea: Ειδική εκπτωτική πολιτική σε προγράμματα υγείας για ΑμεΑ

Ο Όμιλος Affidea, πιστός στη δέσμευσή του για προσβάσιμες σε όλους υπηρεσίες Υγείας, προχωρά στον σχεδιασμό ειδικής τιμολογιακής πολιτικής για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ομίλου είναι η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της προσβασιμότητας των υπηρεσιών υγείας. Για τον λόγο αυτό εφαρμόζει ειδική τιμολογιακή πολιτική με μειώσεις που αγγίζουν έως και το 30% σε προγράμματα υγείας και διαγνωστικές εξετάσεις, προκειμένου όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να μπορέσουν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που χρειάζονται και αξίζουν.

Ενδεικτικά, προσφέρεται:

  • 30% έκπτωση στις Εργαστηριακές εξετάσεις ιδιωτικού τιμοκαταλόγου
  • 20% έκπτωση στις Απεικονιστικές εξετάσεις ιδιωτικού τιμοκαταλόγου
  • Ειδική τιμή για ιατρικές ειδικότητες αλλά και Κατ’ οίκον επισκέψεις με ή χωρίς παραπεμπτικό

 Δείτε την ειδική εκπτωτική πολιτική εδώ.

 Σημειώνεται ότι στα διαγνωστικά κέντρα Affidea εφαρμόζεται σύστημα προτεραιότητας εξυπηρέτησης με στόχο τη διευκόλυνση των ΑμεΑ. Επιπλέον, ο Όμιλος επεκτείνει σταθερά τις δυνατότητες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους εξεταζόμενους, προσφέροντας εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα και ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ.

Ο Όμιλος Affidea δίνει επίσης τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων διαγνωστικού και προληπτικού ελέγχου και εκτός των διαγνωστικών του κέντρων. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Affidea παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Οι αιμοληψίες, τα τεστ ανίχνευσης COVID-19 (PCR & Rapid) και ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter ρυθμού και πίεσης, πραγματοποιούνται με αξιοπιστία σε άτομα που χρήζουν ελέγχου ή θεραπείας στον οικείο χώρο τους. Οι πιο ευάλωτοι ασθενείς δε έχουν επιπλέον σημαντικό όφελος, διότι με τη νοσηλεία κατ’ οίκον της Affidea ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με ανεπιθύμητες επιπλοκές.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea αποτελούν τα μοναδικά ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα που  βραβεύονται με 5 αστέρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας από πλευράς ακτινοπροστασίας και κατατάσσονται στη λίστα ‘Wall of Stars’ μαζί με τα κορυφαία νοσοκομεία της Ευρώπης. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, από την πραγματοποίηση της πιο απλής εξέτασης μέχρι την αντιμετώπιση του πιο σύνθετου προβλήματος υγείας.