Η Canon EMEA, με παγκόσμια ηγετική θέση στον χώρο της απεικόνισης, συνεργάζεται με το πρόγραμμα Global Good Awards (GGA) για τέταρτο συνεχή χρόνο. Παράλληλα με την κατηγορία «Canon Young Champion of the Year», η Canon παρουσίασε μια νέα κατηγορία βραβείων εστιασμένη στην εκπαίδευση, η οποία θα αναδεικνύει οργανισμούς που έχουν θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Young People» της Canon. Η περίοδος υποβολής συμμετοχών στην κατηγορία εκπαίδευσης του «Canon Young Champion» έχει ήδη ξεκινήσει.

Το βραβείο «Canon Young Champion of the Year» αναδεικνύει νεαρούς ηγέτες που προάγουν τις θετικές αλλαγές σε οποιονδήποτε τομέα βιωσιμότητας και χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους επιτεύγματα για να ενθαρρύνουν άλλους να αναλάβουν δράση. Το βραβείο ξεκίνησε ως επέκταση του προγράμματος «Young People» της Canon EMEA, το οποίο παρέχει σε νέους τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα βιωσιμότητας τα οποία θεωρούν σημαντικά για τους ίδιους, χρησιμοποιώντας δημιουργικότητα και κριτική σκέψη.

Πέρυσι, η Nabilah Chowdhury κέρδισε την κατηγορία κάτω των 21 ετών και βραβεύτηκε για τον ακτιβισμό της σχετικά με την κλιματική αλλαγή, την οργάνωση απεργιών για το κλίμα στο Σίδνεϋ, καθώς και για τον δημόσιο διάλογο που προκάλεσε για το θέμα ως εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών για τη νεολαία. Έκτοτε, συνέχισε την εκστρατεία της και πρόσφατα προσκλήθηκε στα γραφεία της Canon στο Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβει ως έπαθλο μια μηχανή DSLR που θα τη βοηθήσει να μοιράζεται το εμπνευσμένο έργο της. Ο Peter Bragg, Sustainability & Government Affairs Director στην Canon EMEA, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που υποστηρίζουμε τη διοργάνωση “Global Good Awards” για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ανυπομονούμε να λάβουμε νέες αιτήσεις τους επόμενους μήνες για την ανάδειξη της σκληρής δουλειάς και των επιτευγμάτων των νέων, των σχολείων και των ΜΚΟ που αγωνίζονται για τη βιωσιμότητα.»