Όμιλος Motor Oil: Τιμά γυναίκες που πρωταγωνιστούν

Με όραμα να ενδυναμώνει καθημερινά τις γυναίκες και να ενθαρρύνει την εξέλιξή τους, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας, ο Όμιλος Motor Oil τιμά τις γυναίκες εργαζόμενες αλλά και κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά για τα δικά της επιτεύγματα. O Όμιλος με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σε συνεργασία με το pod.gr στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αναγνώρισης της γυναικείας δύναμης και αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας ιστορίες τους και εστιάζοντας στη δράση τους.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία σειρά 3 επεισοδίων – podcast με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way», δίνει βήμα σε 6 γυναίκες να μοιραστούν τη μοναδικότητά τους. Γυναίκες που οδηγούν τις εξελίξεις, γυναίκες δυνατές, δυναμικές, γυναίκες με επιτεύγματα, γυναίκες που εξελίσσονται. Κοινός σκοπός, και για τις έξι, είναι να μοιραστούν την ξεχωριστή και ταυτόχρονα απαιτητική επαγγελματική τους καθημερινότητα στον κλάδο της Ενέργειας, και σε όλα τα πεδία δραστηριότητάς τους, αναδεικνύοντας ιστορίες θάρρους, θέλησης και υπέρβασης εμποδίων προς την κατάκτηση κάθε στόχου.

O Όμιλος εδώ και 50 χρόνια, επιθυμεί διαχρονικά να αποτελεί πρότυπο εργοδότη υιοθετώντας πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση, και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Οι άνθρωποι άλλωστε, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Ομίλου Motor Oil και για αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να μεριμνά για εκείνους, ανεξαρτήτως φύλου.

Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του pod.gr

Μπορείτε να τα ακούσετε εδώ: https://pod.gr/lead-the-way/

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uJJBumVQRkY