ZARO’S: Για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού «Γίνε εσύ η Αλλαγή»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια εκστρατεία, «Be the change»,που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση στη ζωή τους για να αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούν, καταναλώνουν και διαχειρίζονται το νερό. Το νερό ZARO’S, που έχει βραβευτεί ως «το καλύτερο νερό του κόσμου», έχοντας παράλληλα αποσπάσει σειρά πολλών διακρίσεων στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα, έχει ως βασική προτεραιότητα τη διατήρηση σε υψηλό επίπεδο της ποιότητας του νερού  που προσφέρει στους καταναλωτές. Σε αυτό συμβάλλει η ίδια η φύση του Ψηλορείτη, αφού η άριστη φυσικοχημική και μικροβιολογική ποιότητα καθώς και η εξαιρετική σταθερότητα του νερού, αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πηγής Αμάτι, από την οποία προέρχεται το νερό ZARO’S. Επιπλέον, το νερό εμφιαλώνεται στην πηγή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται ποιοτικοί έλεγχοι. Η ποιότητα μάλιστα του νερού έχουν αναδείξει το νερό ZARO’S σε μία από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών σε όλη τη χώρα.  

«Το νερό μας αφορά όλους, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε όλοι μαζί δράση, για μία αλλαγή, στην οποία ο καθένας μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο. Κάθε ενέργεια όσο μικρή και αν είναι θα κάνει τη διαφορά», δηλώνει ο κ. Νίκος Δουλγεράκης, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εταιρείας.

«Η ποιότητα του αγαθού που παράγουμε παραμένει αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας και δουλεύουμε συνεχώς ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να στεκόμαστε αντάξιοι της προτίμησης και της αγάπης του κοινού που μας επιλέγει χρόνια τώρα», προσθέτει ο κος. Δουλγεράκης.