Stelios Bi – Communal Awards for Business Co-operation 2023: Βράβευση 20 Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων νικητών

Για 13η χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της easy family of Βrands (www.easyHistory.info) και ιδρυτής και πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/), βράβευσε τις 10 δικοινοτικές ομάδες (10 Ελληνοκύπριοι και 10 Τουρκοκύπριοι επιχειρηματίες) που ξεχώρισαν στα “Stelios Bi – Communal Awards for Business Co-operation 2023”. Κάθε ένας από τους 20 νικητές, κερδίζει χρηματικό έπαθλο €10.000.

Η Τελετή Βράβευσης και η ανακοίνωση των δέκα νικητριών ομάδων, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 21 Μαρτίου 2023, με τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου να συγχαίρει τους νικητές μέσω zoom. Τη διαδικτυακή τελετή παρακολούθησαν όλοι οι επιχειρηματίες που διεκδίκησαν το βραβείο, opinion leaders, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, 46 ομάδες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων (συνολικά 92 επιχειρηματίες από τις δύο κοινότητες) υπέβαλαν την κοινή τους αίτηση συμμετοχής στα Δικοινοτικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023. Αυτή τη χρονιά, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου πρόσφερε στις 10 καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις, το συνολικό ποσό των 200,000 ευρώ. Από την έναρξη του θεσμού το 2009 μέχρι σήμερα, η συνολική αξία των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού, ανέρχεται στα €4,190,000.

Συγχαίροντας τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο νησί, λάβαμε 92 αιτήσεις συμμετοχής, αριθμός πολύ ικανοποιητικός, δεδομένης της σημερινής κατάστασης. Οι 20 βραβευθέντες απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι υπάρχει η δυνατότητα δικοινοτικής συνεργασίας στην Κύπρο, κάτι που διευκολύνει ακόμα περισσότερο η νέα εποχή του teams και του zoom, καθώς μειώνει στο ελάχιστο την ανάγκη περιττών μετακινήσεων. Θερμά συγχαρητήρια στους 20 νικητές, οι οποίοι ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, συμβάλλοντας με τη συνεργασία τους στην εδραίωση της διαρκούς ειρήνης στο νησί».

Οι νικητές των βραβείων:

  • Christos Konteatis & Muhit Ince

www.tradegreenline.com & www.caterways.com

 

  • Steven Stavrou & Burak Doluay

https://cyprusinno.com

  • Michalis Contantinou & Fezile Ozatach

https://mcoenterprises.net/

 

  • Elena Christou & Kadir Yiorganzioglou

www.reginapietra.com, https://www.facebook.com/direm.trading.7/

 

  • Christos Vasiliou & Hakan Agit

https://www.facebook.com/people/SEDO-ice-cream-house/100063578738044/

 

  • Marios Antoniou & Ozbek Dedekorkut

http://www.seeyoutravel.com.cy/

 

  • Andreas Andreou & Emre Serdar

http://www.slimlineframe.com/

 

  • Vasilis Paphitis & Izel Seylani

https://www.facebook.com/TheatroAntilogos/

 

  • George Anagiotos & Omer Evre

https://www.imdb.com/title/tt13586584/