Europa: Στη δημοσιότητα η 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Με στόχο την πλήρη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις επιχειρησιακές της δραστηριότητες και δράσεις, η Europa δημοσιεύει την 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Έκθεση αφορά τη στρατηγική και τις πρακτικές που ακολούθησε η Εταιρεία για το έτος 2021 και αποτυπώνει με πλήρη, εμπεριστατωμένο και σαφή τρόπο τη συμβολή της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Με αρχή το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Europa, ήδη από το 2018 με το πρόγραμμα EUROPA CARES, έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο να αποτελεί εταιρεία – πρότυπο στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Υλοποιεί δράσεις, αναπτύσσει τεχνολογίες και στρατηγικές, που στοχεύουν σε αυτήν την κατεύθυνση σε κάθε πεδίο της δραστηριότητάς της. Η παρούσα έκδοση αποτελεί για εμάς μια επίσημη και ενδελεχή καταγραφή όλων όσων έχει πετύχει σε ένα έτος.

Στην Europa, προσπαθούμε διαρκώς να διασφαλίζουμε ότι ο τρόπος που λειτουργούμε σήμερα συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο. Με γνώμονα την ευαισθητοποίηση στις τρέχουσες κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε τις πρακτικές βιωσιμότητας της Εταιρείας μας.

Αξιοσημείωτο στοιχείο αποτελεί ότι η Europa είναι από τις ελάχιστες διελάσεις στην Ελλάδα που δημοσιεύουν στην Έκθεση τους τις Εκπομπές Αερίων Θερμοκηπίου (Scope 1, 2, 3).
Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και αποτελεί ετήσιο έντυπο ενημέρωσης του κοινού από την Europa αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, εδώ