GEP: Ευχαριστεί για την ανταπόκριση στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία

Η GEP, ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσοι συνεισέφεραν στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Με την υποστήριξη των εταιρειών, των εργαζομένων και των απλών ιδιωτών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση και η αποστολή αγαθών, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής.

Η GEP, υποστηρίζοντας το σχετικό κάλεσμα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διέθεσε τις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, βοηθώντας έμπρακτα στην επιτυχή συγκέντρωση και αποστολή των αγαθών προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι ευχαριστίες αποδίδονται τόσο σε όσους συνεισέφεραν σε αυτήν την αλυσίδα αλληλεγγύης, τους απλούς ιδιώτες και τους εργαζομένους της, όσο και στις ευαισθητοποιημένες εταιρίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, όπως η  Bolton Hellas, Columbia Sportswear, Genaral Mills, Italy Lines, New Balance, Priority Quality Consultants , Γεώργιος Π. Αλεξανδρής κ.α.

H συνεισφορά στο συνάνθρωπο αποτελεί συλλογικό κεκτημένο της εταιρικής κουλτούρας της GEP και αποτελεί δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας σε κάθε αντίστοιχη περίσταση.