Το ταξίδι του Ιπποκράτη στην Εύβοια ολοκληρώθηκε

    Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» καθώς και η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της Προληπτικής Ιατρικής που πραγματοποιήθηκε όλο τον Απρίλιο στην Εύβοια.

    Συνολικά εξετάστηκαν 3.229 παιδιά και συγκεκριμένα:
    – 1.343 παιδιά εξετάστηκαν στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» και
    – 1.886 παιδιά εξετάστηκαν στην κινητή Οδοντιατρική Μονάδα

    Κινητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

    Ο κος Μάκης Κοσμάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, με αφορμή την ολοκλήρωση του ταξιδιού του «Ιπποκράτη» στην Εύβοια, δήλωσε: «Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Johnson & Johnson βρίσκεται η προσφορά στην κοινωνία και η φροντίδα της υγείας του κοινωνικού συνόλου. Στο πλαίσιο αυτό στην Ελλάδα στηρίζουμε δράσεις ουσίας που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το 2013 επιλέξαμε να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στην ενίσχυση του έργου του «Ιπποκράτη», στοχεύοντας μέσω της προσφοράς μας στην παροχή υπηρεσιών πρόληψης υγείας σε περισσότερα από 18.000 παιδιά. Τα αποτελέσματα του έργου του από την Κρήτη και την Εύβοια καταδεικνύουν ότι ο στόχος αυτός θα ξεπεραστεί, γεμίζοντάς μας χαρά που συμμετέχουμε σε μια δράση που κάνει τη διαφορά, φέρνοντας το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών».

    Επίσης, η κα Έρρικα Λαμπριανού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, σημείωσε: «Βασική προτεραιότητα αποτελεί για την Johnson & Johnson η Eταιρική Κοινωνική Ευθύνη τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο, όπου αυτή την στιγμή, υλοποιείται η πολύ σημαντική πρωτοβουλία «Ιπποκράτης». Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι βασισμένη στο διαχρονικό σύστημα αξιών μας, το Πιστεύω μας και αποτελεί για εμάς βασικό τρόπο διαχείρισης και ανάπτυξης για την επιχείρηση. Χάρη στη στήριξη του Corporate Citizenship Trust και όλων των εταιρειών στην Ελλάδα, η Johnson & Johnson μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κάθε ελληνική οικογένεια, με σκοπό να χαρίσει περισσότερα από 18.000 χαμόγελα!»

    Επόμενοι σταθμοί της δράσης Προληπτικής Ιατρικής:
    ● Οδοντιατρική Μονάδα: στο Μαρούσι 13-28/5 και στη Δράμα 3-14/6
    ● Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης»:  στα Κύθηρα 15 – 26/5

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ