“Βοηθάς; Eίσαι Jet”

    Η εταιρεία JETOIL ανακοίνωσε τα πρώτα τέσσερα κοινωφελή ιδρύματα που ανέδειξε το κοινό στο πλαίσιο της ενέργειας «Βοηθάς; Είσαι Jet». Τα ιδρύματα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο είναι: η Εστία (4104 ψήφοι), η Κιβωτός του Κόσμου (2199 ψήφοι), το Σικιαρίδειο (2176 ψήφοι) και το Εργαστήρι (2079 ψήφοι). Το κάθε ένα από αυτά θα λάβει το ένα τέταρτο του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε το διάστημα αυτό.

    Τα παραπάνω ιδρύματα εξαιρούνται από τις ψηφοφορίες μηνών Μαΐου και Ιουνίου 2013. Tα ιδρύματα και σωματεία που συνεχίζουν να συμμετέχουν στην ενέργεια και τα οποία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να υποστηρίξει βάζοντας καύσιμα και ψηφίζοντάς τα στο site www.eisaijet.gr, είναι τα: «Αμυμώνη», «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», «Αρωγή», «Γραμμή Ζωής», «ΕΛΕΠΑΠ», «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών», «Η Καρδιά του Παιδιού», «Θεόφιλος», «ΚΕΘΕΑ», «Κλίμακα», «Μαζί για το Παιδί», «MDA Ελλάς», «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Ορφανοτροφείο Μέλισσα», «Παιδικά Χωριά S.O.S.», «ΠΕΣΠΑ», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας». Η διαδικασία ψηφοφορίας για το μήνα Μάιο έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου.

    Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία που συμμετέχουν στην ψηφοφορία, καθώς και τον τρόπο και τους όρους ψηφοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site www.eisaijet.gr και να ψηφίζουν το σωματείο που επιθυμούν να στηρίξουν για το μήνα Μάιο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ