ΠΕΔΜΕΔΕ ECO: Δωρεά κάδων στο Δήμο Χαλκιδέων

Πιστή στη δέσμευσή της να προάγει τις αρχές της ανακύκλωσης, να καλλιεργεί την ορθή περιβαλλοντική συμπεριφορά και να υλοποιεί δράσεις με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο, η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO προσφέρει 36 κάδους ανακύκλωσης και απορριμμάτων στο Δήμο Χαλκιδέων.

Ειδικότερα, η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO προχωρά σε δωρεά 36 κάδων ανακύκλωσης και απορριμμάτων 1.100 λίτρων, υποστηρίζοντας το Δήμο Χαλκιδέων στην προσπάθειά του «για μια πιο καθαρή πόλη» και συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διττό στόχο, αφενός να περιορίσει τις εστίες ρύπανσης και αφετέρου να συμβάλλει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και ορθολογικής διαχείρισης των αποβλήτων, μέσω σχετικού μηνύματος κινητοποίησης που θα τοποθετηθεί στους κάδους.

Ο κ. Χαράλαμπος Κουρής, Διαχειριστής της ΠΕΔΜΕΔΕ ECO και Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO στέκεται  έμπρακτα στο πλευρό  των τοπικών κοινωνιών συνδράμοντας τόσο με πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής ενημέρωσης όσο και με προσφορά εξοπλισμού που προάγει τις αρχές της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας. Κατά την τρέχουσα χρονιά, που οι φυσικές καταστροφές έχουν πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να πάρουμε ενεργή θέση και να καλλιεργήσουμε τη περιβαλλοντική μας συνείδηση έχοντας ως πυξίδα την αειφόρο ανάπτυξη».

Σημειώνεται ότι η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO είναι το νέο, καινοτόμο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ (Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων), που συνδυάζει το μέγεθος και το κύρος του ηγέτη στον κλάδο των δομικών υλικών, του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της ΠΕΔΜΕΔΕ, της πολυπληθέστερης και μοναδικής Εργοληπτικής Οργάνωσης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διεθνή χώρο. Η εν λόγω δωρεά αντικατοπτρίζει τη διαχρονική δέσμευση του Συστήματος για δράσεις με περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.