Palmie Bistro: Χορηγός στον Οργανισμό “Make a Wish”

    O Όμιλος Palmie bistro βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των παιδιών που το χρειάζονται, στηρίζοντας τον Οργανισμό ‘’Make a Wish’’ και προσφέρει δωρεάν γεύμα σε ένα παιδάκι και την παρέα του στο Palmie bistro στο Ίλιον

    Για ακόμα μια φορά, ο Όμιλος Palmie bistro αναλαμβάνει τον ρόλο χορηγού στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Κάνε Μια Ευχή/Make a Wish” και προσφέρει γεύματα στο Palmie bistro στο Ίλιον, βάζοντας ένα μικρό ’’λιθαράκι’’ στην εκπλήρωση ακόμα μίας σημαντικής παιδικής ευχής.

    Η πρωτοβουλία αυτή είναι μία ακόμα δυναμική έκφραση της σταθερής διάθεσης του Ομίλου Palmie bistro να στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να κάνει ό,τι μπορεί για να δίνει πινελιές χαράς στην καθημερινότητά τους.

    O διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου κ. Χρήστος Κουτρουλιάς δήλωσε μιλώντας για αυτό: “Δεν νιώθουμε ότι κάνουμε τίποτα παραπάνω από το απόλυτα λογικό και ανθρώπινο. Αισθάνομαστε πανευτυχείς που είμαστε κι εμείς ενεργό μέρος ενός τόσο σημαντικού φιλανθρωπικού σκοπού και μπορούμε να βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση των επιθυμιών των μικρών παιδιών που δεν τα έχουν όλα τόσο δεδομένα όσο εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που ο Όμιλος Palmie bistro θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όχι απλά θα το κάνει αλλά θα το θέτει και ως προτεραιότητα“.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ