MAGGI: Μαγειρεύει για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Με αφορμή τη συμβολική παράδοση προϊόντων διατροφής MAGGI αξίας €4.000, ποσού που συγκεντρώθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω της ενέργειας «Ταπεράκια γεμάτα γεύση και αγάπη», που έτρεξε στην σελίδα Facebook της MAGGI για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού», οι άνθρωποι της MAGGI βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ στον Κολωνό, όπου και έζησαν από κοντά την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά για τη στήριξη περισσότερων από 420 παιδιών και των οικογενειών τους.

Η ημέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί, με τη συμμετοχή σύσσωμης της ομάδας της Maggi, του σεφ κ. Μαυροφρύδη αλλά και της γνωστής food blogger Εύας Μονοχάρη (δημιουργού του blog funkycook.gr). Υπό την καθοδήγηση του κ. Μαυροφρύδη, οι συμμετέχοντες βοήθησαν τις εθελόντριες της οργάνωσης στην προετοιμασία αλλά και το σερβίρισμα του μεσημεριανού γεύματος των παιδιών, φυσικά με προϊόντα MAGGI που είχαν δωριστεί στην «Κιβωτό».

Έπειτα από τέσσερις σχεδόν ώρες άψογα συντονισμένης προετοιμασίας, η ομάδα της MAGGI είχε τη χαρά να παρουσιάσει στα παιδιά ένα πλήρες menu με πιάτα όπως κοτομπουκιές παναρισμένες στο μείγμα παναρίσματος «Τραγανές Κοτονοστιμιές στον Φούρνο» της MAGGI με πουρέ πατάτας MAGGI. Η ημέρα έκλεισε με – τι άλλο; –  ένα παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα γύρω από θέματα διατροφής, από την διατροφολόγο της Nestlé Δάφνη Μπαλαφούτη, η οποία μίλησε στα παιδιά της «Κιβωτού» για τις βασικές αρχές της ισορροπημένης διατροφής.

Με αφορμή την ημέρα, ο κ. Μάνος Μακρής, Group Brand Manager MAGGI, σχολίασε: «Από την πλευρά μας, όλοι εμείς οι άνθρωποι της MAGGI αλλά και της ευρύτερης οικογένειας της Nestlé θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους και εθελοντές της Κιβωτού και κυρίως τον πατέρα Αντώνιο, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γίνουμε κι εμείς συμμέτοχοι στην τεράστια προσπάθειά τους. Πάνω από όλα, όμως, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα ίδια τα παιδιά για τη ζεστή υποδοχή που μας επεφύλαξαν και τα γλυκά χαμόγελα που μας χάρισαν. Θα επιστρέψουμε σύντομα!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ